Årsmøde / Generalforsamling

DABYFO inviterer hvert år i april-maj til foreningens årsmøde. I en blanding af faglige debatter, og kollegial vidensdeling, får DABYFOs medlemmer mulighed for at mødes og udveksle meninger.

Årsmødet varer i 2 dage -og afholdes altid en torsdag og fredag.

  • Torsdag byder på faglige temaoplæg og debat, og selve generalforsamlingen. Om aftenen årsmødemiddag, samvær under hyggelige former og erfarings-udveksling.
  • Fredag vil byde på enten et aktuelt på fagligt oplæg, eller et arrangement i nær-området.

Se mere i programmet for selve årsmødet.

Årsmødet og generalforsamlingen er forbeholdt DABYFOs medlemmer.
Skulle du have et aktuelt emne du ønsker taget op til debat, bedes du skrive dette til info@dabyfo.dk senest 2 uger før.

 

Featured

Årsmøde 2024

I indbydes hermed til DABYFO’s Årsmøde der i år foregår på Hotel Comwell H. C. Andersen i Odense. De seneste mange årsmøder har budt på emner inden for ledelse med afsæt i vores dagligdag i en bygningsmyndighed.  Sidste år – hvor vi mødtes i Horsens – var hovedtemaet ledelse af den grønne omstilling. Vi samler i år tråden fra sidste år op med et tema om ledelse i en digital fremtid.   

Featured

Årsmøde 2023

I indbydes alle til Årsmøde 2023, som denne gang foregår på det smukke gamle Jørgensens Hotel midt i Horsens by. 

Udover at Horsens er en af de jyske østkystbyer, der gennem de seneste år har været i en kraftig udvikling, forbindes den efterhånden også med flere store events, koncerter og kulturarrangementer, der primært afvikles omkring stadion og det tidligere statsfængsel.

Featured

Årsmøde 2022 i Rebild

I indbydes alle til Årsmøde 2022, som denne gang foregår på Hotel Comwell beliggende i det naturskønne Rebild Bakker.

Ud over naturen forbindes bakkerne også med USA’s national dag 4. juli, bunkersanlæg fra den anspændte koldkrigsperiode, - som nu med den aktuelle situation i Ukraine, desværre har fået spøgelset fra dengang frem igen.

Featured

Årsmøde 2021 i Sønderborg

I indbydes alle til Årsmøde 2021, som denne gang foregår på Hotel Alsik af Henning Larsen Architects.

Vi tænker, at vi på dette årsmøde kan afslutte den planlagte ”3-trins raket” og denne gang sætte fokus på selve ”branding” af vores arbejdsområde i kommunerne. Søren Kaster fra LEAD Agency hjælper os med at definere rollen som byggesagsbehandler med fokus på image og god kommunikation.

Featured

Årsmøde 2020

Grundet fare for Corona smitte, og sundhedsmyndighedernes anvisning om ikke at samles mere end højst 10 personer, er Årsmøde 2020 flyttet til 2021.

Bestyrelsen valgte at mødes til et 2-dages møde, på de afsatte dage på Fyn, for at drøfte fremtidige tiltag for foreningen.

Årsmøde 2019

I indbydes alle til Årsmøde 2019, som denne gang foregår på Hotel Koldingfjord, med udsigt til både vand og skov. 
 
Hovedtemaet er traditionen tro  "ledelse" og denne gang med lidt tilbageløb til temaet for Årsmøde 2017, hvor vi forsøgte at se lidt ind i tiden med fokus på fremtidens byggesagsbehandler i forhold til både "image" og "branding" af sagsbehandlingen. 

Årsmøde 2018

I indbydes alle til Årsmøde 2018. Årsmødet holdes på Comwell Køge Strand, der er beliggende ved stranden lige ud til Køge Bugt.

Hovedtemaet på årsmødet er "ledelse” - og vi har sammensat et program, som du simpelthen ikke må gå glip af.

Årsmøde 2017

I indbydes alle til DABYFO’s ÅRSMØDE 2017, hvor vi sædvanen tro, vil sætte fokus på en ledelsesmæssig udfordring inden for vores område.
 
I år vil vi tage afsæt i kommunernes generelle problemer med at rekruttere byggesagsbehandlere
– og hvad vi eventuelt kan gøre for, at det bliver ”totalt in” at være byggesagsbehandler?

Årsmøder før 2017

I indbydes alle til DABYFO’s ÅRSMØDE 2017, hvor vi sædvanen tro, vil sætte fokus på en ledelsesmæssig udfordring inden for vores område.
 
I år vil vi tage afsæt i kommunernes generelle problemer med at rekruttere byggesagsbehandlere
– og hvad vi eventuelt kan gøre for, at det bliver ”totalt in” at være byggesagsbehandler?

Søg på sitet